Selecteer een pagina

Kom zondag 26 juli naar Coronel Kartracing te Huizen. De Mach1 Race Experience trailer is dan aanwezig tijdens Papa & Kids karten. Wil je een leuke dag met je dochter of zoon en ook een rondje doen in een sim? Kom dan ook naar Coronel Kartracing!

Meer over Papa&Kids karten

Tijdens het kinderkarten heeft ieder kind zijn eigen kinderkart hierdoor kunnen alle kinderen tegelijk de baan op. Het karten begint zodra iedereen gereed staat om te racen.

Bij de aanvang is het de bedoeling dat je jezelf inschrijft. Daarna worden er groepen ingedeeld. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd, zodat ieder kind een eerlijke kans heeft tijdens het kinderkarten. Voordat het kinderkarten begint krijgen de kinderen informatie over hoe de kinderkart werkt, wat de vlaggen betekenen en nog veel meer informatie. Dan kan het karten beginnen.

Papa & Kids Karten bestaat uit 3 heats. Bij aankomst krijgen de kinderen een instructie van een professionele kart instructeur. Tussen de heats door zullen onze instructeurs de kids tips en instructies geven. Door de instructies leert jouw kind karten als een van de beste. Na het karten krijgen de kinderen een aandenken mee naar hu

Reserveren

Wil je komen papa & kinderkarten? Dit kost per kind €39,-. Wil je ook graag een heat karten, dan kost dit €17,95. Om mee te doen aan kidskarten is (telefonisch) reserveren verplicht.

Kids kunnen tussen 9.15 uur en 13.00 uur rijden bij ons op de kartbaan. Onze professionele kart instructeurs staan weer klaar om de kinderen (en natuurlijk ook de papa’s/mama’s) de fijne kneepjes van het vak te leren.

Het programma ziet er als volgt uit:


– Aanvang 9:15 uur. Inschrijven en indeling van de groepen.
– De kinderen karten drie heats waarbij ze tussen de heats door instructies en tips krijgen
– Papa en/of mama kunnen in een aparte heat hun kunsten vertonen (deelname € 17,95 p.p.)
– Minimale lengte kinderen 1.25 meter
– Na afloop krijgen alle kinderen een aandenken mee naar huis
– Telefonisch reserveren is verplicht.
– Vol =Vol!
– Exclusief balaclava & membercard à € 1,50,- (eenmalig)

Reserveren en meer informatie vindt je hier

Foto’s: Coronel Kartracing