Selecteer een pagina

Op de BCDN beurs hebben Allard Kalff en Nick de Vries ook gereden met een Mach1 simulator. De snelste van de dag was natuurlijk Nyck de Vries.

Nyck de Vries de snelste in Mach1 simulator

Nick de Vries reed de snelste tijd van het event op het circuit van Spa-Franchorchamps in een Formule 1 auto. Logisch want deze talentvolle coureur uit Sneek rijdt momenteel in Formule 2. Nyck zette direct de snelste tijd neer van de dag in zijn eerste ronde. Waar anderen wel 20 rondes voor nodig hebben. Om vervolgens nog 2 seconden harder te gaan in de volgende 2 rondes. Erg mooi om te zien hoe gecontroleerd Nyck de auto bestuurd.

Formule 1 testen op Zandvoort

Allard Kalff, voormalig Formule autocoureur en hét gezicht van RTL GP weet natuurlijk dat de Formule 1 naar Zandvoort gaat komen en met zijn vooruitziende blik pakte hij de Red Bull om te zien hoe het is om volgas door de duinen te racen met een Mach1 simulator. Het circuit wordt lastiger naarmate de snelheden hoger worden waardoor Allard helaas zijn F1 bolide parkeert tussen de duinen. Het overkomt de besten op Zandvoort wat Robert Doornbos en Guido van der Garde recent nog demonstreerden in het Fomule 1 Cafe van Ziggo Sport. Hier rijden ze met dezelfde game software als bij Mach1. En ook deze voormalig F1 coureurs hadden het lastig op circuit park Zandvoort.

Van Formule 2 naar Formule 1

Naast snelle rondjes rijden was er ook nog tijd voor een interview met Nyck de Vries en aansluitend een presentatie van Allard Kalff over de Formule 1 en innovaties.

Ook een Race Experience op jouw event? Neem dan contact op met Mach1. Op de hoogte zijn van alle ins en outs van de Formule 1? Volg Allard dan via RTL GP op Youtube.